Nieuws

Dreamstyle Lingerie heeft de nieuwste collecties in de winkel in Volendam. Wij blijven graag op de hoogte van de laatste trends en passen hier onze collectie op aan. Via nieuws houden wij jou op de hoogte van nieuwe collecties, acties en leuke weetjes.


Welke bikini past bij jouw figuur?

Ieder lichaam is anders en elke vrouw heeft een ander figuur. Wat voor soort bikini past het best bij jouw figuur? Ontdek hier welk model het mooist bij jouw figuur staat.  

Lees meer

Feitjes over lingerie

Vroeger droegen vrouwen vooral korsetten en kenden nog geen fijne, zachte bh’s. Aan het begin van de 20e eeuw werd de eerste bh ontwikkeld. Lees hieronder nog veel meer leuke weetjes en feitjes over lingerie. Tegenwoordig is het normaal dat iedere vrouw lingerie draagt.

Lees meer

De voordelen van een sportbeha

Tijdens het sporten beweeg en zweet je veel. Een goede sportoutfit is een must bij een flinke workout. Bij een sportoutfit kan de sportbeha uiteraard niet ontbreken.

Lees meer

Bikini trends 2016

Beetje bij beetje komt de zomer dichterbij en dat betekent dat we op zoek moeten naar een nieuwe bikini. Dreamstyle Lingerie heeft vijf bikinitrends van 2016 voor jou op een rijtje gezet, zodat jij deze zomer stijlvol op het strand ligt.

Lees meer

Underwear als outerwear

Voorheen werd het gezien als ordinair; lingerie dat zichtbaar is. Tegenwoordig wordt lingerie vaak gebruikt als onderdeel van een outfit. Kanten bh’s of juist een simpele zwarte variant worden gedragen onder een doorschijnende blouse.

Lees meer

Tips bij het kopen van zwangerschapslingerie

Tijdens de zwangerschap verandert je lichaam enorm en heb je andere lingerie nodig. Tegenwoordig is zwangerschapslingerie niet alleen maar degelijk en saai, er bestaan ook mooie en luxe setjes. Bij het kopen van zwangerschapslingerie moet je op diverse dingen letten. Dreamstyle Lingerie geeft jou in de winkel in Volendam graag persoonlijk advies, maar zet hier alvast wat tips online.

Lees meer

Strandkleding

Heb jij jouw zomervakantie al geboekt en zie je jezelf al helemaal liggen op het strand? Daar hoort natuurlijk een mooie bikini of badpak bij, maar wat ook niet mag ontbreken is een vrolijk en mooi strandjurkje voor over je badkleding. Dreamstyle Lingerie in Volendam heeft diverse soorten strandkleding: van pareo’s tot een kleurrijke strandjurkje.

Lees meer

Soorten bh’s

Bh’s bestaan er in diverse maten, kleuren, vormen, met kant of een leuk printje. Wij hebben alle soorten bh’s voor jou op een rijtje gezet, zodat jij precies weet welke vorm bij jou past.

Lees meer