Dames

Dreamstyle Lingerie heeft een uitgebreid aanbod in lingerie en ondergoed voor dames. Wij hebben vrijwel elke maat en diverse modellen. Naast alledaagse lingerie hebben wij ook lingerie voor speciale gelegenheden, zoals bruid- en zwangerschapslingerie.

Lingerie voor iedere vrouw

Dreamstyle Lingerie heeft een grote diversiteit aan lingerie: van beugelbeha’s tot push-up en van strings tot boxers. Wij hebben verschillende modellen met mooie printjes, kant of juist een simpel model. Bij ons zijn niet alleen op vrouwen met een kleine of normale cup welkom, maar ook vrouwen met een grotere cup- en omvangsmaat. Wij voeren naast de standaard maten, ook grote omvangs- en cupmaten. Wij adviseren jou graag welke lingerie bij jouw lichaam past. In onze winkel in Volendam hangen collecties van onder andere Sapph, Sloggi, Triumph, Marrie Jo en Prima Donna.

Nachtkleding voor dames

Naast lingerie heeft Dreamstyle Lingerie ook nachtkleding voor dames. In onze collectie hebben wij comfortabele nachtkleding van kwaliteit. Van fijne zomerse pyjama’s tot warme setjes voor de koudere dagen. Wij verkopen nachtkleding van merken als Cyel, Pastunette, Pill en Vive Maria. Naast nachtkleding heeft Dreamstyle ook lounge wear en huispakken.

Badmode en strandkleding

Bikini’s, badpakken en tankini’s; Dreamstyle Lingerie heeft het allemaal. Wij hebben de nieuwste collecties van diverse merken in onze winkel in Volendam hangen. De badmode is er in verschillende vormen, maten en kleuren. Ook voor strandkleding ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen leuke en vrolijke strandjurkjes- en pakjes. Bij Dreamstyle Lingerie vind jij wat je zoekt!

Mix en match

Dreamstyle Lingerie heeft diverse lingeriecollecties van goede kwaliteit. Onze producten van Van de Velde zitten prettig en gaan lang mee. Het is mogelijk om deze producten te combineren en kan je in verschillende samenstellingen aanschaffen. Bij Dreamstyle Lingerie zit je niet vast aan een standaard setje maar kun je het setje zelf samenstellen. Met deze mix en match mogelijkheid heb je altijd de juiste bh- en slipmaat. Ook is het mogelijk om in onze winkel in Volendam bh’s apart van de slip te kopen en andersom. Zo hoef je niet gelijk een heel setje aan te schaffen, maar kies jij zelf wat je nodig hebt.