Onze Winkel

Dreamstyle Lingerie is gevestigd in het centrum van Volendam. In onze winkel kun je ontspannen Lingerie passen en kiezen wat jij mooi vindt. Onze paskamers zijn ruim, zodat je ongestoord en op je gemak je keus kunt maken.

Persoonlijk advies

Wij helpen je graag met het vinden van de juiste lingerie en ondergoed. Naast dat lingerie en ondergoed er mooi uit moet zien, moet het vooral lekker zitten en goed passen. Heb je vragen over de maat, het model of merk? Onze stylistes weten wat goed bij jou past en adviseren je graag.

Lingerie voor alle maten

Dreamstyle Lingerie richt zich niet alleen op vrouwen met een kleine of normale cup, maar heeft ook prachtige Lingerie voor vrouwen met een grotere cup- en omvangsmaat. Dreamstyle vindt het belangrijk dat iedere vrouw zich goed en mooi voelt in passende lingerie.

Voor hem & haar en jong & oud!

Niet alleen vrouwen kunnen bij ons terecht. Ook voor mannen heeft Dreamstyle Lingerie prachtig ondergoed van mooie kwaliteit. Van boxershorts tot slips en van badjassen tot pyjama’s; bij ons vind je het allemaal!

Voor kinderen heeft Dreamstyle speciale collecties hangen. Ben jij op zoek naar je eerste bh? Wij adviseren je graag en hebben leuke jeugdcollecties in de winkel hangen. Ook is het mogelijk om je bh maat op te laten meten bij Dreamstyle Lingerie, zodat je zeker weet dat jij de juiste maat draagt!

Altijd de nieuwste collecties

Dreamstyle Lingerie heeft een grote collectie met diverse merken in de winkel hangen. Zo verkopen wij onder andere lingerie van Prima Donna, Sapph, Marrie Jo en Triumph. Wij vernieuwen de collecties regelmatig en hebben de nieuwste modellen in onze winkel hangen. Houd de website van Dreamstyle Lingerie in de gaten om op de hoogte te blijven van de nieuwste artikelen.

Dreamstyle Lingerie Volendam