Heren

Dreamstyle Lingerie heeft comfortabel ondergoed voor heren, dat zo lekker zit dat je het bijna niet voelt. Boxershorts, slips, strings en ander herenondergoed zijn bij ons te koop in diverse maten en kleuren. Ons herenondergoed zit prettig en is van goede kwaliteit. Regelmatig breiden wij ons aanbod in herenondergoed uit met nieuwe producten. Onze collectie bestaat uit merken als Puma, Sapph, Sloggi, Dim, Levi’s, Schiesser en Soy.

Ondergoed dat goed zit, laat jou ook goed voelen. Iedere man heeft een eigen favoriet model ondergoed: van loszittende boxershort tot aansluitende slip. Dreamstyle Lingerie helpt jou graag bij het vinden van een perfect model voor jou. Draag jij het liefst neutrale kleuren als zwart en wit? Of ga je voor een opvallende kleur en een leuk printje? Onze collectie herenondergoed is zeer uitgebreid, wij hebben altijd iets naar jouw smaak.

Zwemkleding voor heren

Naast ondergoed heeft Dreamstyle Lingerie ook zwembroeken en andere badmode voor heren. In onze winkel in Volendam hangen mooie zwemshorts en –slips van goede kwaliteit in leuke modellen. Wij hebben badmode in vrolijke kleurtjes, met print of juist een simpel model. Heb je specifieke wensen of heb je vragen over onze badmode? Onze stylistes adviseren en helpen jou graag.

Nachtkleding voor heren

Voor fijne nachtmode voor mannen ben je in onze winkel in Volendam aan het juiste adres. Onze collectie bestaat uit diverse modellen. Van fijne lange pyjama’s tot shortama’s voor de warmere dagen. De nachtkleding van Dreamstyle Lingerie is van goede kwaliteit en zit comfortabel. Wij verkopen onder andere nachtkleding van Tom Tailer en Götzburg.