Bikini trends 2016

Beetje bij beetje komt de zomer dichterbij en dat betekent dat we op zoek moeten naar een nieuwe bikini. Dreamstyle Lingerie heeft vijf bikinitrends van 2016 voor jou op een rijtje gezet, zodat jij deze zomer stijlvol op het strand ligt.


High waisted
Retro is in! De high waisted broekjes die in de jaren 80 zo populair waren, gaan we dit jaar veel zien. Deze trend zagen we al eerder bij broeken en rokjes en nu ook bij bikinibroekjes. De broekjes met hoge taille zijn perfect om een buikje te verbergen en laten je benen langer lijken. Een bikinibroekje met een high waist is geschikt voor alle figuren en draagbaar voor iedereen.


Verschillende bandjes
Meerdere bandjes, één schouderband, gekruiste bandjes; we zien het allemaal deze zomer. Bikini’s hoeven niet meer keurig twee bandjes te hebben. In 2016 kan alles en zien we bikini’s met verschillende soorten bandjes in de winkel hangen.


Prints
Bikini’s met vrolijke printje zijn van alle tijden. Ook dit seizoen mogen de printjes weer; van bloemetjes tot aztec print en van een tropische print tot streepjes. Het mag zo gek als je het zelf wilt, de printjes kunnen ook gecombineerd worden. Eén ding is zeker: met printjes gaan we een vrolijke zomer tegemoet.


Cut-out
Bij de cut-out bikini is er een stukje uit de bikini weg gelaten, bijvoorbeeld op de heupen. Dit subtiele en sexy detail kan niet ontbreken bij de echte trendsetter. De cut-out maakt de bikini net wat specialer en anders dan we gewend zijn. Deze trend wordt niet alleen op bikini’s toegepast, maar ook op badpakken.


Hoge nek
Eén van de nieuwste trends op gebied van bikini’s is de hoge hals. Deze bikini is er in diverse uitvoeringen; van sportief tot lief model. De bikini met hoge hals is ideaal voor als je iets meer wilt bedekken.


Zin gekregen om een nieuwe bikini te shoppen? Bij Dreamstyle Lingerie in Volendam vind jij de aller leukste badmode voor deze zomer.

Terug naar overzicht