Soorten bh’s

Bh’s bestaan er in diverse maten, kleuren, vormen, met kant of een leuk printje. Wij hebben alle soorten bh’s voor jou op een rijtje gezet, zodat jij precies weet welke vorm bij jou past.

Klassieke bh
De klassieke bh is het meest populaire model. Deze bh past bij elke gelegenheid en bij alle cupmaten. Voor goede ondersteuning van de borsten bevatten deze bh’s meestal beugels.

T-shirt bh
De T-shirt bh heeft geen naden, hierdoor zie je de bh niet zitten onder T-shirts of strakke kleding. Deze bh is er voor elke cupmaat en is verkrijgbaar in verschillende vormen.

Voorgevormd of juist niet
De voorgevormde bh heeft stevige cups en geeft een mooie vorm aan de borsten. Voorgevormde bh’s worden uitgevoerd in verschillende soorten bh’s. Niet voorgevormde bh’s hebben zachte en slappere cups. Om de borsten te ondersteunen hebben deze bh’s meestal een beugel.

Push-up/maximizer
De push-up bh bevat extra vulling in de cups, dat ervoor zorgt dat de borsten omhoog worden geduwd. Hierdoor lijken de borsten groter en creëer je een decolleté. De push-up bh is ideaal voor de dames met een kleinere cupmaat.

Minimiser
Vind je jouw cupmaat juist te groot? Dan is de minimiser misschien wel wat voor jou. Deze bh zorgt ervoor dat de borsten dat de borsten kleiner lijken, zonder dat de bh knelt.

Plunge
De plunge bh is geschikt voor vrouwen met een grotere cupmaat. Deze bh geeft een mooie decolleté net als een push-up bh doet, maar met een plunge bh gebeurt dat op een natuurlijke manier.

Balconette
Een balconette bh zorgt voor een mooie open neklijn. Doordat de bandjes van de bh wijder zijn geplaatst zie je die minder snel onder je kleding. Een balconette bh maakt de cup net iets mooier en voller. Deze bh’s zijn geschikt voor alle vormen borsten.

Strapless bh
De strapless bh is een bh zonder bandjes. Deze bh’s worden voornamelijk in de zomer gedragen, zodat er geen witte strepen ontstaan tijdens het zonnen. Daarnaast zijn strapless bh’s perfect voor onder mooie strapless jurken. Met de strapless bh worden de borsten goed ondersteund, zonder dat er storende bandjes in zicht zijn.

Sportbeha
De sportbeha is gemaakt van soepele stof dat gemakkelijk meebeweegt tijdens het sporten. De bh is zo ontworpen dat de borsten zo min mogelijk bewegen en goed op hun plek blijven. Deze bh heeft geen beugel ter ondersteuning, de cups bevatten meer stof om zo ondersteuning te bieden.

Longline bh
De longline bh is een trend uit de jaren vijftig die weer helemaal terug is. Deze bh heeft een langere band onder de cups, vaak wordt deze band verlengt met kant. De lengte van de longline bh varieert, de band kan doorlopen van de ribben tot net boven de navel.

Plak bh’s
De plak bh is perfect als je een jurk of top wilt dragen met blote rug of blote schouders. De naam zegt het al; deze bh plak je op de borsten. Deze bh duwt de borsten bij elkaar, waardoor ze iets worden gelift.

Dreamstyle Lingerie heeft een groot assortiment aan bh’s. Benieuwd welk model bij jou past? Wij voorzien je graag van persoonlijk advies.

 

Terug naar overzicht