Strandkleding

Heb jij jouw zomervakantie al geboekt en zie je jezelf al helemaal liggen op het strand? Daar hoort natuurlijk een mooie bikini of badpak bij, maar wat ook niet mag ontbreken is een vrolijk en mooi strandjurkje voor over je badkleding. Dreamstyle Lingerie in Volendam heeft diverse soorten strandkleding: van pareo’s tot een kleurrijke strandjurkje.

Vaak wil je niet te veel aan op het strand, maar wil je je soms wel kunnen bedenken. Strandjurkjes zijn een uitkomst om je gemakkelijk en snel te bedekken. Ideaal voor wanneer je een drankje of hapje gaat doen bij een strandtent. Dreamstyle Lingerie heeft diverse jurkjes van fijne dunne en lichte stoffen, die heerlijk aanvoelen met het warme weer. Je kunt ook kiezen voor een pareo, dit is een omslagdoek die je om je heupen of als jurkje kan knopen. De pareo is perfect om billen en heupen te bedekken.

Onze winkel hangt vol met prachtige en kleurrijke strandkleding. Houd je niet van jurkjes? Wij hebben ook onepiece/jumpsuit pakjes, waarbij het bovenstukje vast zit aan het broekje. Dit is ideaal voor over de bikini of badpak heen. Dreamstyle Lingerie heeft onder andere korte jumpsuits van Prima Donna in de collectie.

Benieuwd naar onze volledige strandkledingcollectie? Kom gerust langs in onze winkel in Volendam, wij helpen jou graag!

Terug naar overzicht