Tips bij het kopen van zwangerschapslingerie

Tijdens de zwangerschap verandert je lichaam enorm en heb je andere lingerie nodig. Tegenwoordig is zwangerschapslingerie niet alleen maar degelijk en saai, er bestaan ook mooie en luxe setjes. Bij het kopen van zwangerschapslingerie moet je op diverse dingen letten. Dreamstyle Lingerie geeft jou in de winkel in Volendam graag persoonlijk advies, maar zet hier alvast wat tips online.

Zwangerschapsbeha
Kies voor zwangerschapslingerie in plaats van een grotere maat in normale lingerie. Je borsten worden groter en zwaarder en hebben ondersteuning nodig. Deze ondersteuning kan een zwangerschapsbeha geven. Een zwangerschapsbeha is extra stevig, heeft brede bandjes en flexibele cups. Deze bh’s zijn comfortabel en prettig voor gevoelige borsten.

Meegroeibeha
Een meegroeibeha groeit als het ware mee met je borsten. Meegroeibh’s gaan de hele zwangerschap mee en is gemaakt van rekbaar materiaal. Deze bh draag je meestal vanaf de derde of vierde maand van de zwangerschap.

Voedingsbeha
Een voedingsbeha kan je het beste kopen in de laatste weken van je zwangerschap. In de negende maand wordt de borst niet heel veel groter in volume. Wel gaat je lichaam melk aanmaken in deze periode, kies daarom voor een cupmaat groter dan je op dat moment draagt. Met een voedingsbeha maak je met een simpele beweging de cup open en kun je gemakkelijk jouw baby voeden.

Zwangerschapsslips en –strings
Tijdens de zwangerschap blijft je buik groeien, hierdoor zitten gewone slips en strings niet meer lekker. Gelukkig bestaan er zwangerschapsslips en –strings die wel prettig zitten. Er zijn slips die de buik bedekken en andere zitten juist onder de buik. Het is voor iedereen persoonlijk wat je lekker vindt zitten. Zwangerschapsondergoed rekt mee met je buik en is er in allerlei vormen.

Bij Dreamstyle Lingerie adviseren wij je graag over zwangerschapslingerie. Kom gerust langs in onze winkel in Volendam om onze collectie zwangerschapslingerie te bekijken.

 

 

Terug naar overzicht