Welke bikini past bij jouw figuur?

Ieder lichaam is anders en elke vrouw heeft een ander figuur. Wat voor soort bikini past het best bij jouw figuur? Kijk hier welk model het mooist bij jouw figuur staat.

Appel

Kenmerken figuur:
- Smalle heupen en slanke benen
- Voller bovenlichaam

Bij een appelfiguur staat een badpak prachtig. Met een hoog uitgesneden badpak lijken jouw benen langer. Kies voor een badpak met lijnen of plooien, zodat je middel niet wordt benadrukt. Draag je liever een bikini maar ben je onzeker over jouw figuur? Dan is een tankini de oplossing! Deze bikini heeft een lange top die over de buik valt. Kies voor een vrolijke print of opvallende kleur, deze staan perfect bij een appelfiguur.

Peer

Kenmerken figuur:
- Smalle schouders en slanke taille
- Heupen zijn breder dan schouders
- Vollere bovenbenen en billen

Heb jij een peerfiguur? Dan is het mooi om de nadruk op je bovenlichaam te leggen. Een bikini met bandeautop laten jouw schouders breder lijken. Kies een bikini met een opvallende top, zodat daar de focus ligt. Voel jij jezelf prettiger in een badpak? Een uitdagend model met open rug en vrolijke kleuren staat prachtig bij jouw figuur.

Zandloper

Kenmerken figuur:
- Smalle taille
- Volle borsten
- Heupen zijn in verhouding met schouders

Ben jij gezegend met een zandloperfiguur? Dan kun jij alle modellen bikini’s en badpakken aan! Benader jouw smalle taille met een diepe V-hals of een haltertop. Opzoek naar een specialer model? Asymmetrische badkleding, met bijvoorbeeld één bandje, staan jouw prachtig.

Recht

Kenmerken figuur:
- Geen duidelijke taille
- Slanke en sportieve bouw
- Smalle schouders en heupen

Vrouwen met een recht figuur zijn vaak op zoek naar badkleding die wat meer vorm geeft aan het lichaam. Badkleding met push-up, rushes, franjes en strikjes geven jouw lichaam wat meer body. Een triangelbikini is een model wat perfect bij een recht figuur past.

Diamand

Kenmerken figuur:
- Normale taille
- Brede schouders en sportieve bouw
- Smalle rechte heupen

Vrouwen met een diamantfiguur hebben vaak smalle heupen en prachtige benen. Met een opvallend broekje leg je hier de nadruk op. Houd de bovenkant rustig zodat de aandacht naar de onderkant gaat. In een simpele bovenkant met brede bandjes lijkt het bovenlichaam slanker.

Terug naar overzicht